Pouzdanost. Fleksibilnost. Efikasnost.

Kompanija je osnovana u decembru 2003. godine pod imenom TBI Leasing, dok je kao NBG Lizing d.o.o. počela sa radom u martu 2007. godine, sa sedištem u Beogradu, proširujući paletu usluga koje nudi NBG Grupa na tržištu Srbije za pravna i fizička lica. Poziciju na tržištu NBG Lizing neprekidno unapređuje, uvažavajući potrebe i specifičnosti domaćeg načina poslovanja, a koristeći stečena iskustva iz okruženja.

Putem finansijskog lizinga obezbeđujemo finansiranje opreme, putničkih i komercijalnih vozila, plovila, poljoprivredne opreme i mehanizacije, kako za pravna tako i za fizička lica i preduzetnike.

U decembru 2017.g., OTP Banka a.d. Novi Sad je stekla 100% udela u NBG Lizingu d.o.o. i promenila naziv kompanije u OTP Lizing d.o.o.

OTP Leasing odlikuju pouzdanost, fleksibilnost i efikasnost.

POUZDANOST dokazujemo saradnjom sa renomiranim proizvođačima automobila, kao što su Mercedes-Benz i Hyundai, kao i sa kompanijom Almex, uvoznikom i serviserom poljoprivrednih mašina poznate marke Klas.

Svojom posvećenošću, zadovoljenju tržišnih potreba i jasnom upravljačkom politikom OTP lizing uspeva i u kriznim godinama da održi profitabilnost i time bude pouzdan partner za sve svoje klijente.

FLEKSIBILNOST se ogleda u saradnji sa velikim brojem različitih klijenata, od kojih svako može da očekuje specijalnu pažnju i poseban pristup u procesu ispunjenja njihovih potreba.

EFIKASNOST se odlikuje kroz brzinu i kvalitet realizacije svih zahteva naših klijenata.

POTPUNA LIZING USLUGA je ono što nudi OTP Lizing, počevši od finansiranja, osiguranja, registracije i isporuke predmeta lizinga, do svih potrebnih propratnih usluga. One obuhvataju kompletnu logističku podršku pri organizovanju registracije vozila, asistencije vezane za pribavljanje ponuda osiguravača i pronalaženja najpovoljnijih uslova osiguranja vozila i imovine. Posebno naglašavamo našu brzu kreditnu analizu i odobrenje finansiranja.

Menadžment kompanije

Slobodan Terzić

Slobodan Terzić
Generalni direktor, Predsednik Izvršnog odbora

Viktor Feješ

Viktor Feješ
Direktor sektora upravljanja rizicima, Član Izvršnog odbora

 

Snežana Đokić-Jovanović
Direktor sektora finansija, Član Izvršnog odbora

Aleksandar Milanović
Direktor odeljenja za prodaju motornih vozila

Marko Jeremić
Direktor odeljenja prodaje opreme

Danijela Zorica
Šef odeljenja ugovaranja

Jasmina Jaćimović

Jasmina Jaćimović
Direktor sektora računovodstva

Finansijski izveštaji kompanije