Na platou ispred Hyundai centra na Novom Beogradu, premijerno je predstavljen široj javnosti novi Tucson SUV model iz Hyundai game.

Kompanija Adriatic Motors u saradnji sa  NBG lizing kompanjijom obezbeđuje posebne uslove finansiranja za sve kupce Hyundai vozila. Kupcima Hyundai automobila na raspolaganju su dve vrste lizinga  – finansijski lizing i zakup (rent) u skladu sa poslovnom politikom NBG lizing kompanije. Fleksibilnost i brzina realizacije zahteva za dobijanje lizinga dokazana je sve većim brojem Hyundai klijenata.

Proslavi povodom početka rada novog Distributera Adriatic Motors prisustvovali su uvaženi gosti: njegova ekselencija ambasador Republike Izrael gospodin Yossef Levy, gospodin OH Jaewook, na čelu Regionalnog centra Hyundai Motor Company za Centralnu i Istočnu Evropu, region kojem pripada Srbija i gospodin Zvika Livnat, predstavnik vlasnika Adriatic Motors iz kompanije Taavura group.

Od jula ove godine Adriatic Motors za distribuciju Hyundai vozila u Srbiji zadužen je Adriatic Motors. Ovim povodom gospodin OH Jaewook koji je na čelu Regionalnog centra Hyundai Motor Company za Centralnu i Istočnu Evropu, izjavio je: ”Verujem da Adriatic Motors može postati lider na srpskom automobilskom tržištu sa Hyundai brendom”. Gospodin Zvika Livnat, jedan od vlasnika kompanije Taavura Holdings objasnio je potrebu kompanije za ekspanziju na srpskom tržištu: ”Uprkos teškim ekonomskim vremenima u regionu i u Srbiji, verujem u potencijal zemlje i vidim budućnost ovde u dužem periodu. Upravo zato proširujemo svoje poslovanje u Srbiji. Za nas investicija u Hyundai u Srbiji predstavlja stratešku i dugoročnu investiciju.”

Hyundai Tucson lansiranje u Srbiji