NBG Leasing započeo je obeležavanje Novogodišnjih praznika na najlepši način – darivanjem. Lizing kompanija odlučila je da mališanima iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine iz Zvečanske pokloni jedno nezaboravno iskustvo – obilazak Muzeja automobila u Beogradu.br>

Deca iz Centra u Zvečanskoj sa oduševljenjem su razgledala stare automobile izložene u muzeju, a najviše pažnje privukli su Mercedesovi „oldtajmeri“. Upravo su igračke – modeli nemačkog auto proizvođača činile najupečatljiviji deo poklona koje su predstavnici NBG Leasing-a posle obilaska podelili deci.

I dok su se mališani igrali sa još jednim poklonom – Mercedes-Meklaren autićima na daljinsko upravljanje, okupljenima su se obratili predstavnici NBG Leasing-a koji su istakli značaj pružanja podrške deci. NBG Leasing je Centru iz Zvečanske sem paketića sa slatkišima i igračkama koji su izuzetno obradovali decu, poklonio i paket od 260 pelena koje su bile potrebne kako bi se najmlađim štićenicima Centra pružila adekvatna zaštita.