Pouzdanost. Fleksibilnost. Efikasnost.

Kompanija je osnovana u decembru 2003. godine pod imenom TBI Leasing, dok je kao NBG Lizing d.o.o. počela sa radom u martu 2007. godine, sa sedištem u Beogradu, proširujući paletu usluga koje nudi NBG Grupa na tržištu Srbije za pravna i fizička lica. Poziciju na tržištu NBG Lizing neprekidno unapređuje, uvažavajući potrebe i specifičnosti domaćeg načina poslovanja, a koristeći stečena iskustva iz okruženja.

Putem finansijskog lizinga obezbeđujemo finansiranje opreme, putničkih i komercijalnih vozila, plovila, poljoprivredne opreme i mehanizacije, kako za pravna tako i za fizička lica i preduzetnike.

U decembru 2017.g., OTP Banka a.d. Novi Sad je stekla 100% udela u NBG Lizingu d.o.o. i promenila naziv kompanije u OTP Lizing d.o.o.

OTP Leasing odlikuju pouzdanost, fleksibilnost i efikasnost.

POUZDANOST dokazujemo saradnjom sa renomiranim proizvođačima automobila, kao što su Mercedes-Benz i Hyundai, kao i sa kompanijom Almex, uvoznikom i serviserom poljoprivrednih mašina poznate marke Klas.

Svojom posvećenošću, zadovoljenju tržišnih potreba i jasnom upravljačkom politikom OTP lizing uspeva i u kriznim godinama da održi profitabilnost i time bude pouzdan partner za sve svoje klijente.

FLEKSIBILNOST se ogleda u saradnji sa velikim brojem različitih klijenata, od kojih svako može da očekuje specijalnu pažnju i poseban pristup u procesu ispunjenja njihovih potreba.

EFIKASNOST se odlikuje kroz brzinu i kvalitet realizacije svih zahteva naših klijenata.

POTPUNA LIZING USLUGA je ono što nudi OTP Lizing, počevši od finansiranja, osiguranja, registracije i isporuke predmeta lizinga, do svih potrebnih propratnih usluga. One obuhvataju kompletnu logističku podršku pri organizovanju registracije vozila, asistencije vezane za pribavljanje ponuda osiguravača i pronalaženja najpovoljnijih uslova osiguranja vozila i imovine. Posebno naglašavamo našu brzu kreditnu analizu i odobrenje finansiranja.

Menadžment kompanije

Slobodan Terzić

Slobodan Terzić
Generalni direktor, Predsednik Izvršnog odbora

Jasmina Jaćimović

Jasmina Jaćimović
Direktor računovodstva

 

Snežana Đokić-Jovanović
Direktor sektora finansija, Član Izvršnog odbora

Finansijski izveštaji kompanije