Vrtić „Dečja radost“ u Svilajncu, uništen u prošlogodišnjim razornim poplavama koje su pogodile Srbiju, obnovljen je uz pomoć donacija firmi i pojedinaca. Na veliku radost čak 450 mališana koji su pre poplava provodili vreme u vrtiću, on se ponovo otvorio u sredu, 18. februara 2015.

Predsednica Upravnog odbora naše kompanije, Silvana Tričković, istakla je da je obaveza svih nas da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija:
– „Pogotovo u kriznim vremenima i situacijama. Njima naše malo znači mnogo. Izuzetno nam je drago što smo bili u prilici da pomognemo deci i roditeljima Svilajnca i što će vrtić ponovo biti ispunjen dečjom radošću.“

Vrtić „Dečja radost“ u Svilajncu pretrpeo je ogromnu štetu zbog katastrofalnih poplava koje su prošle godine pogodile našu zemlju. Kompletan menadžment naše kompanije angažovao se kako bi se prikupila što značajnija donacija za obnovu „Dečje radosti“. NBG Leasing želi da istakne da društveno-odgovorne aktivnosti ne zavise od toga da li će se desiti neka katastrofa, već da predstavljaju deo našeg redovnog poslovanja.