Kao dugogodišnji partneri kompanije Star Import, generalnog distributera za Mercedes-Benz u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Albaniji, predstavnici OTP Leasing-a prisustvovali su regionalnoj prezentaciji nove generacije C-Klase u ekskluzivnom ambijentu hotela Hilton.

U petoj godini proizvodnje, C-Klasa je najuspešnija serija Mercedes-Benz modela, i poseduje brojna unapređenja.

Prednji deo vozila, kao i dizajn prednjih i zadnjih svetala bio je u fokusu prilikom redizajna, dok je elektronska arhitektura potpuno nova. Korisnici mogu uživati u opciono dostupnoj digitalnoj instrument tabli, kao i multimedijalnim sistemima sa muzikom i informacijama prilagođenim željama. C-Klasa nudi širok spektar verzija – osim limuzine i karavana, predstavljeni su i coupé i cabriolet kao sportski modeli.

„Nove tehnologije moraju da usmere pažnju na ljude i olakšaju život. Nova generacija C-Klasa to radi na mnogo načina i postaje emotivno privlačan i pametan saputnik“, istakao je Milorad Ostojić, direktor prodaje Mercedes-Benz putničkih vozila u kompaniji Star Import.

Sva četri modela nove generacije C-Klase mogu se naručiti kod ovlašćenih partnera, a OTP Leasing nudi najbolje uslove finansiranja Mercedes-Benz vozila.