Beograd, 19. april 2013. – Beogradski sajam automobila ove godine je proslavio svoj jubilej – 75 godina postojanja. Preko 420 izlagača, proizvođača i uvoznika motornih vozila, kao i predstavnika pratećih industrija, uzelo je učešće na jednom od 13 zvaničnih sajmova u godišnjem kalendaru Međunarodne asocijacije proizvođača motornih vozila (OICA).

Nakon pauze od dve godine, auto industrija je pripremila sajamske ponude u saradnji sa lizing kućama, osiguravajućim društvima i bankama, tako da su se tokom desetodnevnog trajanja manifestacije, kupci mogli odlučiti za najatraktivniju ponudu.

I ove godine, NBG Lizing je vrlo ozbiljno i pripremljeno istupio sa svojim ponudama koje su izazvale veliko interesovanje posetilaca, zahvaljujući dugogodišnjoj partnerskoj saradnji sa kompanijama „Mercedes-Benz“ i „Hyundai Auto Beograd“. Rezultati su bili više nego zadovoljavajući. Inovativnim pristupom i brzim prilagođavanjem potrebama koje nameće tržište, kompanija NBG lizing je konkurentnim ponudama izašla u susret svojim klijentima, čime je ostvaren zavidan poslovni rezultat.