U petak, 20. marta otvoren je 52. Međunarodni salon automobila u Beogradu, na kojem NBG Leasing nastupa zajedno sa uvoznikom Mercedes-Benz vozila, Star Importom.

Naša kompanija je i za ovogodišnje izdanje najveće automobilske smotre u regionu spremila specijalne uslove, koji su od prvog dana izazvali veliko interesovanje posetilaca.

NBG Leasing spremio je uslove koji značajno olakšavaju i pojedincima i firmama da dođu do bilo kog modela Mercedesa. Interesovanje za ponudu koju je pripremila naša kompanija bilo je veliko već od prvog dana. Iz tog razloga, iz NBG Leasing-a je odlučeno da se specijalni sajamski uslovi produže do 15. aprila:

– I ove godine smo našu ponudu pažljivo spremili na osnovu onoga što smo procenili da našim klijentima najviše treba, i već prvog dana dobili smo potvrdu ispravnosti naše procene. Veoma smo zadovoljni kako je započeo ovogodišnji Međunarodni salon automobila, a do njegovog kraja nadamo se još boljim rezultatima. Sem toga, odlučili smo da na povećano interesovanje odgovorimo produžavanjem sajamskih uslova, kako bismo potencijalnim kupcima Mercedes-Benz vozila maksimalno izašli u susret – istakla je Silvana Tričković, predsednica Izvršnog odbora NBG Leasing-a, povodom nastupa na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu koji traje do 29. marta.